Aantal personen: 4
2 geroosterde rode paprika‘s (pot)
vruchtvlees heel fijn gesneden
1 rode peper, zaadjes verwijderd, fijngesneden
1 teentje fijngesneden knoflook
2 tl citroensap
1-2 tl fijngesneden marjolein
1-2 el fijngesneden peterselie
5 el olijfolie
zout, peper
4 grote of 8 kleine scholfilets
Meng voor de marinade de paprika, rode peper, knoflook, citroensap, marjolein, peterselie, olie en wat zout en peper en bestrijk de visfilets hiermee.
Laat dit 1 uur intrekken. Bak de visfilets (met aanhangende marinade) daarna aan elke kant 1-2 min op zacht vuur in een pan met antiaanbaklaag. Schenk op het laatst de rest van de marinade erbij en verwarm alles nog even.Serveer de filets met de marinade en gestoofde prei.
Gestoofde prei:
Bak 500 gr in dunne ringen gesneden prei circa 5 min in 2 el boter. Schenk er 4-5 el slagroom bij en stoof de prei nog 5-10 min tot hij zacht en romig is en het vocht verdampt is.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |